Jak się relaksujecie?
W jaki sposób relaksujecie się po szkole/studiach/pracy ? Pijecie herbatę, słuchacie ulubionych piosenek, spotykacie ze znajomymi? A może zasłaniacie okno, gasicie światło i leżycie po ciemku? Zapraszam do dyskusji.
W jaki sposób relaksujecie się po szkole/studiach/pracy ? Pijecie herbatę, słuchacie ulubionych piosenek, spotykacie ze znajomymi? A może zasłaniacie okno, gasicie światło i leżycie po ciemku? Zapraszam do dyskusji.
Ja to na muzyce się zrelaksuje lub na grze w piłkę nożną.
Naprawdę dobry sport .
Jeżeli relaks to przy herbatce i przy ulubionej muzyce. A w lecie dobrym sposobem jest jazda na rowerze.
Ja lubię grać w squasha. Jest to dla mnie bardzo relaksujący sport. Grywacie też w squasha? Polecam wam sklep z sprzętem do gry - link .
(27-03-2014 23:07)Kleo napisał(a): Ja lubię grać w squasha. Jest to dla mnie bardzo relaksujący sport. Grywacie też w squasha? Polecam wam sklep z sprzętem do gry - link .
ja poprzez realizację swojego hobby http://starsirodzice.pl/styl-zycia/styl-zycia
spanie - zapominam o wszystkim i w końcu odpoczywam
to zeleży ile mam energii, jak dużo to jakiś sport, jak jestem padnięta to lubię poleżeć z ksiażką albo porysować
Nastrojowa muzyka i szklaneczka z lodem