Mam taki mini problem...
Ponieważ zastanawiam się nad kupnem motoru. Ale nie chce mi się zasuwać całe miasto do szkoły na jakimś skuterku. Szukam czegoś mocnego.
Chodzi o jakiś motocykl którym mógłbym śmigać mając 16-18 lat. Znacie się na tym? Polećcie mi coś jak najmocniejszego.
Bo ja już się pogubiłem w tych przepisach.
Posiadając prawo jazdy kategorii A1 musimy z góry wykluczyć pojęcie "najmocniejszy", gdyż jest to prawo jazdy na motocykl o pojemności skokowej silnika nie przekraczającej 125 cm3 i mocy nie przekraczającej 11 kW. Także lipa, niby dla początkującego niezła alternatywa, w szczególności że posiadając A1 łatwiej zdać A, lecz uważam osobiście że na naukę 250 ccm
Jeśli będziesz mieć już A i chcesz najmocniejszy motocykl to oczywiście niezawodna Hayabusa, z tym że użytkowując go na początku historii z motocyklami, łatwo o "siniaczka"
Osobiście poza Hondą Hornet CB600 nie widzę innych motocykli
Hehe xD Jak będę miał A to raczej nie będę się zamierzał na Hayabuse.
Wtedy najprawdopodobniej będzie jakieś autko, a jeżeli nie to mocny motocykl... Ale bez przesady. Nie zamierzam kupować od razu 2,0 litra.
Motocyklem można jeździć przed 18 ale pod warunkiem, że nie ma zbyt dużej pojemności. Jak potrzebujesz więcej wskazówek dotyczących motocykli to odwiedź stronę http://beride.pl/