[A] Rosja - Czechy 4:1 (2:0) Euro 2012
25 minuta meczu 2:0 , Jak sądzicie kto wygra? Kto jest lepszy w meczu? A może twoja opinia po nim? Jak oceniacie konkurentów Polski z grupy?
25 minuta meczu 2:0 , Jak sądzicie kto wygra? Kto jest lepszy w meczu? A może twoja opinia po nim? Jak oceniacie konkurentów Polski z grupy?
Widać gołym okiem, że lepszą drużyną jest Rosja i podejrzewam, że na 2:0 się nie skończy.
Tak jak mówię, teraz należy kibicować Rosji, niech już wygrają wszystko a my walczmy o 2 miejsce...
A nie jest tak ze Czechy bardzo się motają? praktycznie gubią każdą piłkę. Ale i Rosja gra dość chaotycznie, choć skutecznie.
Polacy z kolei mają problem z dokładnością podań.
I skończyło się 4:1
Tak jak przewidziałam.
Patrząc na to jak grała Rosja to ja mam poważne wątpliwości czy naszym uda się z nią wygrać.
A mi się wydaje że jest szansa, kontry na pewno będziemy mieli konkretniejsze niż Czesi, a Rosja ma słabą obronę, więc można grać obronnie przez dłuższy czas i liczyć na jedną czy 2 kontry żeby zdobyć prowadzenie.
Obronę może mają i słabą, ale w reszcie są dobrzy. A nasi niestety są we wszystkim słabi [no może bramkarzami].
Przesadzasz Asia.
Środek mamy lepszy od Rosjan, Arszawin się nie cofa, jest wolniejszy niż kilka lat temu, ten drugi też za szybki nie jest. Przegrywali pojedynki biegowe z Czechami. A nasi boczni, Kuba i Piszczek tutaj na pewno mają przewagę.
Bramkarza mamy lepszego, nawet Tytonia, co jak co ale broni w dobrym klubie, PSV Eindhoven.
Popracować trochę nad obroną i nad podaniami i uważam że mamy szansę to wygrać.