Aplikacja Cukierowo
Czy znacie może grę wymienioną w temacie? Ogólnie szukamy aplikacji, które można swobodnie zainstalować dziecku na tablecie. Jak to widzicie? Testowaliście ten przypadek, a ewentualnie jakieś inne?
Czy znacie może grę wymienioną w temacie? Ogólnie szukamy aplikacji, które można swobodnie zainstalować dziecku na tablecie. Jak to widzicie? Testowaliście ten przypadek, a ewentualnie jakieś inne?
To wcale nie jest klasyczna gra dla dzieci - sama również na spokojnie możesz w to grać. Po prostu apka wciąga. Plusów rzeczywiście wiele - dla dziecka na pewno fajne kolory i temat. Nie ma agresji, erotyki, negatywnych emocji. Każdy kolejny etap coraz bardziej wymagający, więc raczej coś idealnego pod dziecko.
Spoko, wczoraj sobie to zainstalowałam i sprawdzałam. Tak ogólnie to nawet mi się podoba. Miałam na to 30 minut, kilka plansz zaliczonych. Wydaje się faktycznie, że gierka będzie OK.
No mi apka się nie podoba.
Przecież po Twoim wpisie widać, że nie grałaś ;-) Dawaj screena ze swojej apki, chętnie zobaczę ;-) Mam problem - bo zanim zainstalowaliśmy grę dziecku, sama się w to wciągnęłam. Wczoraj siedziałam nad tym pół wieczora ;-)
Oczywiście, że nie grała ;-) Cukierowo pokazywałam wielu osobom i wszystkie te osoby się tym zainteresowały - zresztą, skoro gra jest grywalna, to jak ludzie mają się tym nie interesować, co? ;-)
Przydatne są te porady Dzięki wielkie, z całą pewnością przydadzą mi się one
Sądzę, że z całą pewnością przydatne będą te porady Dzięki wielkie
Jestem mniej więcej tego samego zdania co mój poprzednik.
A może warto byłoby rozejrzeć się w tym temacie w Internecie? Myślę, że to będzie bardzo dobre rozwiązanie.