Coś dobrego do jedzenia
Co lubicie jeść, jaki przysmak Wam najlepiej smakuje. Nie chodzi mi tu raczej o typowy obiad typu ziemniaki schabowy i sałatka, ale coś co jecie między posiłkami, przekąski.
Co lubicie jeść, jaki przysmak Wam najlepiej smakuje. Nie chodzi mi tu raczej o typowy obiad typu ziemniaki schabowy i sałatka, ale coś co jecie między posiłkami, przekąski.
Mi najbardziej smakują mega słodkie rzeczy. Czyli np. krówki, ale też różnego rodzaju batony, wafelki.
No ja jako przekąski zajadam kanapki z wędliną przeważnie, do tego jakiś pomidorek lub ogóreek ;]
Krówki mmm, jogurt, ryż preperowany, zwykłe chrupki kukurydziane, czereśnie, maliny, czarna porzeczka
A polecicie jakieś przepisy na łatwe i smaczne ciasta ?
Często w moim domu robię zapiekankę z łososia i ziemniaków i pory. Jest cudowna.
chodzi za mną coś mega czekoladowego i coś chyba wymyślę słodkiego, mam zawsz w domu zapas kakao decomorreno a już z tego da się coś wymyśić, mam chyba też mleko w proszku, jakieś masełko, troche cukru i krem czekoladowy gotowy
ostatnio mam smaki na makaron na słodko. Wybieram pierwszy lepszy arrighi jaki znajdę w spiżarni do tego kakao i cukier oraz rozpuszczone masło. Pycha.