Forum - HAJLO.COMmunity [ forum dyskusyjne, kasa za posty, forum młodzieżowe, forum wielotematyczne ]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Coś dobrego do jedzenia
(03-02-2010 23:05) #1

Coś dobrego do jedzenia

Co lubicie jeść, jaki przysmak Wam najlepiej smakuje. Nie chodzi mi tu raczej o typowy obiad typu ziemniaki schabowy i sałatka, ale coś co jecie między posiłkami, przekąski.

Life is brutal, full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

(04-02-2010 18:25) #2

RE: Coś dobrego do jedzenia

Mi najbardziej smakują mega słodkie rzeczy. Czyli np. krówki, ale też różnego rodzaju batony, wafelki.

Mój sprzęcik:\r\nCore 2 Duo E8400 3.0Ghz LGA775 BOX @ 4,00 Ghz \r\nDFI LanParty LT X48-T2R\r\nHDD SAMSUNG 750GB HA751LJ 7200\r\nDWIE: Asus HD4850 512MB DDR3 256bit\r\nOCZ DDR2 4096MB PC800 DUAL 2x2048MB CL4 REAPER\r\nCHIEFTEC CFT-750-14C\r\nOb. NZXT LeXa Black - Redline Edition\r\nRadi. THERMALRIGHT (ULTRA-120EX)\r\nWent. XILENCE

(04-02-2010 20:50) #3

No ja jako przekąski zajadam kanapki z wędliną przeważnie, do tego jakiś pomidorek lub ogóreek ;]

(16-07-2010 13:41) #4

Krówki mmm, jogurt, ryż preperowany, zwykłe chrupki kukurydziane, czereśnie, maliny, czarna porzeczka Wesoly

(12-06-2017 12:54) #5

A polecicie jakieś przepisy na łatwe i smaczne ciasta ?

(17-10-2018 12:34) #6

Często w moim domu robię zapiekankę z łososia i ziemniaków i pory. Jest cudowna.

(14-01-2019 13:27) #7

chodzi za mną coś mega czekoladowego Wesoly i coś chyba wymyślę słodkiego, mam zawsz w domu zapas kakao decomorreno a już z tego da się coś wymyśić, mam chyba też mleko w proszku, jakieś masełko, troche cukru i krem czekoladowy gotowy

Nie mam wielkich wymagań, lubię makarony pod każdą postacią, kiedyś lata temu jadłam takie danie z makaronu nazywało się ziti, chodziło za mną chodziło i w końcu sama spróbowałam odtworzyć, najlepiej się do tego dania nadają rurki/pióra, często kupuję z arrighi bo mają bardzo dobre makarony, do tego robi się sos pimidorowy jak do spaghetti z cebulą, czosnkiem i dodatkiem śmietany, mozzarelli i parmezau, super smakuje

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2019 13:41 przez czeremcha.)

(24-06-2019 22:17) #8

ostatnio mam smaki na makaron na słodko. Wybieram pierwszy lepszy arrighi jaki znajdę w spiżarni do tego kakao i cukier oraz rozpuszczone masło. Pycha. Wesoly

(29-06-2026 09:46) #9

Smaczne jedzenie i oszczędność czasu mogą iść w parze dzięki odpowiednio przygotowanym produktom. Mrożonki Abel powstają ze świeżych składników bez dodatku konserwantów, co sprawia, że są wygodnym rozwiązaniem dla osób żyjących w ciągłym biegu. W ofercie firmy znajdują się wyroby mięsne, zupy, warzywa oraz dania garmażeryjne wymagające jedynie podgrzania. To prosty sposób na przygotowanie obiadu lub kolacji bez konieczności długiego gotowania oraz planowania codziennych zakupów. Produkty Abel pomagają szybciej przygotować posiłek i cieszyć się domowym charakterem potraw nawet podczas najbardziej wymagających dni.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Linki

Copyrights

Tłumaczenie: Polski Support MyBB Silnik MyBB Styl: Darek