Coś dobrego do jedzenia
Co lubicie jeść, jaki przysmak Wam najlepiej smakuje. Nie chodzi mi tu raczej o typowy obiad typu ziemniaki schabowy i sałatka, ale coś co jecie między posiłkami, przekąski.
Co lubicie jeść, jaki przysmak Wam najlepiej smakuje. Nie chodzi mi tu raczej o typowy obiad typu ziemniaki schabowy i sałatka, ale coś co jecie między posiłkami, przekąski.
Mi najbardziej smakują mega słodkie rzeczy. Czyli np. krówki, ale też różnego rodzaju batony, wafelki.
No ja jako przekąski zajadam kanapki z wędliną przeważnie, do tego jakiś pomidorek lub ogóreek ;]
Krówki mmm, jogurt, ryż preperowany, zwykłe chrupki kukurydziane, czereśnie, maliny, czarna porzeczka
A polecicie jakieś przepisy na łatwe i smaczne ciasta ?
Często w moim domu robię zapiekankę z łososia i ziemniaków i pory. Jest cudowna.
chodzi za mną coś mega czekoladowego
i coś chyba wymyślę słodkiego, mam zawsz w domu zapas kakao decomorreno a już z tego da się coś wymyśić, mam chyba też mleko w proszku, jakieś masełko, troche cukru i krem czekoladowy gotowy
ostatnio mam smaki na makaron na słodko. Wybieram pierwszy lepszy arrighi jaki znajdę w spiżarni do tego kakao i cukier oraz rozpuszczone masło. Pycha.
Smaczne jedzenie i oszczędność czasu mogą iść w parze dzięki odpowiednio przygotowanym produktom. Mrożonki Abel powstają ze świeżych składników bez dodatku konserwantów, co sprawia, że są wygodnym rozwiązaniem dla osób żyjących w ciągłym biegu. W ofercie firmy znajdują się wyroby mięsne, zupy, warzywa oraz dania garmażeryjne wymagające jedynie podgrzania. To prosty sposób na przygotowanie obiadu lub kolacji bez konieczności długiego gotowania oraz planowania codziennych zakupów. Produkty Abel pomagają szybciej przygotować posiłek i cieszyć się domowym charakterem potraw nawet podczas najbardziej wymagających dni.