Czy chciałybyście zamienić się choć na jeden w faceta? Gdyby to było możliwe co byście najpierw sprawdziły? Czy pomogło by to ich zrozumieć? Czy bycie facetem jest fajniejsze od bycia kobietą? Dlaczego tak, dlaczego nie? Zapraszam do dyskusji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2012 21:51 przez Niebieska.)
Oj nie, nie chciałabym być facetem. Faceta nie trzeba rozumieć bo nie jest skomplikowany.
Na roku jestem ja jedna i sami faceci, mam nad nimi władzę haha, jednak wole z nimi pogadać o wszystkim niż z dziewczynami plotkować. Zresztą ja się wychowałam wśród chłopaków więc wiem na co ich stać.
Ja też prawdę mówiąc lepiej dogadywałam się z facetami niż z dziewczynami. Jednak nie chciałabym się zamienić na facet nawet na godzinę bo po prostu nie wytrzymałabym
Bycie facetem jest normalnie zajebiste !!!.
Niekulturalne zachowanie, bekanie w miejscu publicznym, picie, imprezy z dziewczynami oraz zdobywanie reputacji ogiera. To jest coś !.
(18-11-2012 22:02)Niebieska napisał(a): Ja też prawdę mówiąc lepiej dogadywałam się z facetami niż z dziewczynami. Jednak nie chciałabym się zamienić na facet nawet na godzinę bo po prostu nie wytrzymałabym
Pytanie za 100pkt: Czego byś nie wytrzymała? Wiem że nie możemy sobie pozwolić na zakładanie nogi na nogę, ale to chyba nic takiego strasznego?
I dlaczego z facetami łatwiej było się dogadać?