Czy macie już dosyć Euro?
Tak jak w tytule: czy macie już dosyć Euro 2012, informacji o tym czego nie zdążą zrobić, gdzie kto będzie mieszkał z piłkarzy itd? Jak zamierzacie uciec przed Euro? Zapraszam do dyskusji.
Tak jak w tytule: czy macie już dosyć Euro 2012, informacji o tym czego nie zdążą zrobić, gdzie kto będzie mieszkał z piłkarzy itd? Jak zamierzacie uciec przed Euro? Zapraszam do dyskusji.
Ja na to w ogóle nie zwracam uwagi. Euro mnie nie interesuje
Jeszcze się nie rozpoczęło, a już mam mieć dość?
Dobrze że nie mieszkam w Poznaniu. Tam może być to troche uciążliwe.
A poza tym? Nasi mimo słabej grupy pewnie ledwo z niej wyjdą. Półfinały i Finał pewnie będę oglądał z kumplami przy piwku, a na reszte to nawet Ciężko znaleźć czas.
(03-06-2012 21:34)wojtekm napisał(a): Jeszcze się nie rozpoczęło, a już mam mieć dość?
Dobrze że nie mieszkam w Poznaniu. Tam może być to troche uciążliwe.
A poza tym? Nasi mimo słabej grupy pewnie ledwo z niej wyjdą. Półfinały i Finał pewnie będę oglądał z kumplami przy piwku, a na reszte to nawet Ciężko znaleźć czas.
Ja się doczekać nie mogę Może to dlatego że mieszkam we Wrocławiu, więc widzę te wszystkie przygotowania na własne oczy i jara mnie to, ale uważam że to super dla Polski, to EURO, mimo wszystkich minusów, wytykanych przez 'krytyków'.
Euro minęło a oni dalej nic nie zdążyli zrobić. Autostrady jak nie było tak nie ma.
(18-12-2012 16:53)pieknesny1993 napisał(a): Euro minęło a oni dalej nic nie zdążyli zrobić. Autostrady jak nie było tak nie ma.
Słuszne spostrzeżenie. Śmieszne i straszne.
smutny euro było
A mi tam się Euro podobało, podoba i zawsze będzie podobać może mój fanatyzm piłkarski jest zbyt duży jak na naszą Polską drużynę, ale patriota ze mnie i zawsze będę ich mecze oglądał