Dlaczego macie właśnie taki nick? Skąd pomysł na niego?
Ja Wilk mam od nazwiska... Wszyscy tak na mnie mówią więc postanowiłem, że w sieci też będę Wilczkiem. Kiedy zakładałem moje konto na WP (poczta, pierwszym dzień przygody z internetem) i wklepałem Wilk oczywiście było zajęte... W proponowanych wyświetliło mi Wilk073. Zgodziłem się na to i tak już pozostało...
Mój nick czyli Althair jest nazwą starożytną był to praktycznie niewidoczny zabójca dokładnie chodzi mi oto że był nie do zauważenia a ja dowiedziałem się o nim z gry Assassin's Creed i tak to już na każdej stronie mam nick Althair.
folkien - to nic nie znaczy.
Pochodzi to z cyklu trzech piosenek zespołu Mysteria (wcześniej Misteria)
Folkien
Funeral - Folkien part II
Awakening - Folkien part III
A zwłaszcza pod koniec Funerala "Forgive me, father, from this day my name is Folkien!"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2009 11:50 przez Uncle.)
mój jest przerobionym słowem "kwas" które jest (po opuszczeniu kreski nad s) częścią nazwiska.
przerobionym - dla wygody (na klawiaturze qwerty te 3 litery wklepuje się w ułamku sekundy)
Mój nick wziął się z ulubionej gry... Z "Original War", bardzo ciekawa gierka - polecam.
A wybrałem akurat tą postać być może z powodu drobnej zbieżności nazwisk.
Mine nick powstał gdy robiłem sobie postać w NAJLEPSZEJ GRZE MMORPG jaką jest TIBIA !!!!! I chciałem mieć fajny nick z końcówka q i zrobiłem Black+q i tak jakoś wyszło i zostało : D