Dodatek podczas pisania tematu
Cześć dzisiaj o godzinie 00:49 wpadłem na pomysł dotyczący pisania wątku.
Mój pomysł polega na tym aby każdy użytkownik który pisze nowy wątek mógł wybrać (nie pamiętam jak to się nazywa ale nazwałem to sobie ) PrzedTemat Tematu wątku (wiem dziwnie ale inaczej się nie dało
) czyli np.
ktoś pisze nowy wątek powiedzmy w tym dziale Problemy / Propozycje / Pytania i gdy chce napisać wątek mus wpisać Temat. Jak wiem nie ładnie wygląda np.
Cytat: Temat na forum błąd z logowaniem
a w poscie dopiero dokładny opis i ktoś kto wiedział by dokładniej o co chodzi z samej nazwy tematu przynajmniej pomyślał by czy umie pomóc itp. i nie postował w wątku

a czemu nie mogło by wyglądać tak:
Cytat: Temat Problem:Logowanie
i powiedzmy że (nazwanym przeze mnie) PrzedTematów mogło by być więcej (kilka przykładów):
Podstawowe (te co są teraz)
Cytat: Temat coś nie tak z pisanie postow (problem)
Temat mam propozycje współpracy (propozycja)
Temat a dlaczego akurat HAJLO i .com (pytanie)
Mojego Pomysłu
Cytat: Temat Problem: Pisanie Postów
Temat Propozycja: Współpraca
Temat Pytanie: Dlaczego Hajlo.Com
Wyżej wymienione były by np. własnie do tego działu Problemy / Propozycje / Pytania.
Pasowało by aby do wybranych działów (jeśli mój pomysł został by zrealizowany) dodać osobne wybieranie czyli np. gdy piszemy wątek w tym dziale Problemy / Propozycje / Pytania to powinno obok pola do wpisywania tytułu pokazać się paseczek który można rozwinąć a po rozwinięciu wyglądało by to (pokaże nie obrazkiem tylko napisem)
Cytat: PrzedTytuł Problem TematOKIENKO DO TEMATU
Propozycja
Pytanie
Co do innych działów to np. do działu FAQ / Tutorials wygląda to tak np.
Podstawowe (te co są teraz)
Cytat: Temat jak odzyskać hasło (FAQ)
Temat tutorial do photoshopa (tutorial)
Mojego Pomysłu
Cytat: Temat FAQ Odzyskiwanie Hasła
Temat Tutorial "Kosmos" - Photoshop
Do innych działów też mogę wymyślić np.
dział Poszukuję (czy jakoś tak się nazywa)
Cytat:Podstawowe (te co są teraz)
Temat szukam programu reason4 full pl (np. szukam programu)
Temat plyta linkin park minutes to midnight (np. szukam muzyki)
Temat szukam nfs underground 2 na ps 2 (np. szukam gry)
przyznajcie ze to ^ beznadziejnie wygląda
oczywiście do właśnie tego działu można wymyślić dużo więcej PrzedTytułów ponieważ programy, muzyka i gry to nie wsystko co jest w internecie
Mojego Pomysłu
Temat Program: Reason 4 Full PL
Temat Muzyka: Linkin Park - Minutes to Midnight
Temat Gry: Quake 4 PS 2
Co do tego PrzedTematu Gry można byłoby dodać jeszcze coś typu gdy wybierzemy PrzedTemat Gry obok pojawia się następne okienko do rozsunięcia już bez nazwy i tam można byłoby wybrać np szukam gry quake 4 ps 2 to napisze
Cytat:Temat Gry: PS2 Quake 4
albo szukam gry fifa 09 pc to napisze
Cytat:Temat Gry: PC Fifa 09
Rozpisałem się troszke ale mam nadzieje że mój pomysł przyda się choć w połowie aha od razu mówię proszę nie piszcie odpowiedziach czegos typu "a poco to komu" bo to jest wkurzające. Pomysł mam cały w głowie i pomóc w jego relizacji mogę a uwieżcie wtedy forum byłoby bardziej przejrzyste i ładniej by wyglądało a to przyciąga stałych użytkowników

Pozdro