(27-11-2018 11:17) #1
dzieci w aucie
Jak wozicie dzieciaki w aucie? Chcieliśmy ostatnio odebrać syna koleżanki z zajęć, bo ona nie mogła ale nie zmieściły nam sie 3 fotelik i klops. Jakie foteliki się mieszczą? Dzieciaki mają 6 lat.
Jak wozicie dzieciaki w aucie? Chcieliśmy ostatnio odebrać syna koleżanki z zajęć, bo ona nie mogła ale nie zmieściły nam sie 3 fotelik i klops. Jakie foteliki się mieszczą? Dzieciaki mają 6 lat.
Odpowiedzią, której szukasz to Smart Kid Belt. Wstawiasz fotelik na środkowe siedzenie, bo tam pas jest taki jaki jest, a pozostałe dzieci przypinasz pasami skróconymi Kid Beltem.
(28-11-2018 12:14)Marseli napisał(a): Odpowiedzią, której szukasz to Smart Kid Belt. Wstawiasz fotelik na środkowe siedzenie, bo tam pas jest taki jaki jest, a pozostałe dzieci przypinasz pasami skróconymi Kid Beltem.
Też właśnie chciałam polecić Kid Belta, ostatnio widziałam go w taksówce i pytałam kierowcy co to-to jest.
(03-12-2018 14:16)Mariposa napisał(a): Też właśnie chciałam polecić Kid Belta, ostatnio widziałam go w taksówce i pytałam kierowcy co to-to jest.