Dziewczyny
Jak poderwac dziewczyne?? Ja jestem troche niesmialy... Moze mi pomożecie??
Jak poderwac dziewczyne?? Ja jestem troche niesmialy... Moze mi pomożecie??
Heh. Najpierw znajdź dziewczynę, która Ci się spodoba, potem o niej nam opowiedz
Przeczytaj sobie ten temat: http://hajlo.com/Temat-Sposób-na-poderwanie-dziewczyny
Wszystkie dziewczyny sa piekne. Niektore tylko duchem.
Skoro nie jesteś na tyle odważny, żeby podejść do dziewczyny to tamten temat Ci nie pomoże.
Możesz spróbować zagadywać do znanych Ci ze szkoły czy skądś tam dziewczyn przez naszą klasę, gadu itd.
Jak chcesz zwrócić uwagę na siebie to wystarczy, że się pogapisz na jakąś dziewczynę, a ona Cię zapamięta.
Jak się na jakąś będzie gapił to go będzie wyzywać od debili i zboków Najlepiej pogadaj z jakąś fajną dziewczyną z twojej klasy na jakieś tematy, które oboje lubicie. Jeśli nie chcesz "on air" to przez GG, później możesz normalnie. Jeżeli jesteś z czegoś dobry a ona słaba, na przykład z majzy to możesz potem powiedzieć, że możesz jej pomóc. I się rozkręci. UWAGA ! Sprawdź czy ma chłopaka
Jak nie ma z jakimś fajnych zdjęć na nk to ok.
A więc tak. Podchodzisz i pytasz się. " Ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić? "
Czasem korci mnie żeby sprawdzić co się stanie po takim tekście.
Ojjj kusicie ... xD Kiedyś tak zrobię...
Załóż tylko ochraniacz na zęby dobrze radzę...
Jakie rady mogę ci dać:
1. Na początku musisz pokonać nieśmiałość... Podejdź np do 10 ładnych kobiet i spytaj o godzinę. (Nie od razu Warszawę zbudowali). Podkreślam powinny być bardzo ładne.
2. Nie zastanawiaj się, tylko podejdź odrazu jak taka myśl przyjdzie ci na myśl. Im dłużej się będziesz zastanawiać tym mniejsze szansę będziesz miał. (Kompleks małego ...... )