Albo zrobiłoby się kąciki różnych gatunków... Powiedzmy o godzinie 15.00 usiadłby folkien i puszczał metal, a o godzinie 16.00 usiadłbym ja i puszczał rock alternatywny.
Hmm kiedyś miałem radyjko oparte na shoutcaście więc jak coś to walić do mnie drzwiami i chu*** Można by też napisać obsługę wielu kanałów, albo zrobić to inaczej. Nie na zasadzie shoutcasta, tylko napisać skrypt, który będzie pobierał mp3 z wrzuty i buforował w przeglądarce, a następnie też w przeglądarce wypluwał dźwięk userkowi Można takie coś we Flashu ciachnąć. Po prostu byłaby tablica z linkami i nazwami utworków i już problem z głowy. Jest tylko jeden problem. Musiałbym mieć programik do AS 2.0, lub 3.0 Aktualnie jedyny taki to Adobe Flash CS[2,3,4] albo Macromedia Flash 8 (całkiem niezła nadal). Więc jak coś to mogę pomóc
(16-05-2009 08:55)BlackAngel napisał(a): Nie ma problemu założyć, ale to będzie najwcześniej jak będziemy mieć ponad 300 userów. (Nie będzie komu jego słuchać teraz...)
Mam już ponad 640 userów. Można coś tam założyć... (Nie patrzcie się na moją wypowiedź w pierwszym poście. )