fronty mebli
Jeżeli macie ochotę odmienić wygląd swojej kuchni to zapraszam na fronty meblowe w ofercie mają oni fronty do mebli do kuchni ale również do salonu. Fronty sa wykonane z bardzo dobrych materiałów, polecam zobaczyć na strone
Jeżeli macie ochotę odmienić wygląd swojej kuchni to zapraszam na fronty meblowe w ofercie mają oni fronty do mebli do kuchni ale również do salonu. Fronty sa wykonane z bardzo dobrych materiałów, polecam zobaczyć na strone
Ja stwierdzilam, ze lepsze bedzie wymienienie calych mebli dlatego zdecydowalam sie na nowa kuchnie z salonu agata - wybralam serie qubik bo mozna ja bylo wziac na wymiar Super wyglada i fajnie sie sprawdza, wiec decyzja udana
Ja tez wolalabym nowe meble niz wymiane starych fontow.. No chyba ze chodzi o renowacje calego mebla to co innego. Mam taka stara toaletke w sypialni po mojej babci. Maz mi ja odrestaurowal i pomalowal bejcą do drewna z firmy luxdecor. Ona nadala jej ladny trwaly kolor i podkreslila walory slojów drewna
Jestem w trakcie remontu kuchni także dziękuje za polecenie takich specjalistów.
Rzuć jeszcze okiem tutaj http://lemag1.com.pl/120-stoly-i-krzesla...hni-salonu . Piękne stoły i krzesła do kuchni. Dla mnie taki kącik jadalny w kuchni to podstawa. Jeśli masz podobnie - z pewnością tam coś znajdziesz.
Czym pomalować stare meble? Jaką farbą?