Fryzura na wesele
Jaką fryzurę proponujecie na wesele? Prosto czy może loki? Można dodawać swoje zdjęcia
Jaką fryzurę proponujecie na wesele? Prosto czy może loki? Można dodawać swoje zdjęcia
Zawsze podobały mi się loki spięte w kok jeszcze najlepiej żeby loczki opadały po bokach. Taką fryzurę miała moja koleżanka, swoje wesele robiła w Promenada Country Niestety nie mogę w tej chwili załączyć żadnego zdjęcia
Ja zawsze chciałam mieć jak najprostsze fryzury na wesela, ale moją fryzjerkę przeważnie ponosiła wodza fantazji i wychodziły mega skomplikowane upięcia... Ale nie narzekam, bo były to super uczesania Najbardziej podobała mi się fryzura z warkoczem w stylu "greckiej bogini"
Raczej podpięte bo wiadomo jak to na weselu tańce i hulańce a ja jednak nie lubię przyklejonych włosów do karku
Dziewczyny BŁAGAM - nie ©óbcie sobie "fryzury na wesele!! to za zwyczaj jest porażka, bo wygląda jak w siedemnastowiecznej Francji ufryzowane, upięte, Bóg wie co jeszcze i na dodatek na tonach lakieru - No!!! włosy trzeba szanować - warkocz lub jakis fajny kok, albo francuz i pasuje! stop fryzurom weselnym i sukienkom weselnym! kicz
Policmajster ma racje.. takie fryzury wygladaja jak rodem ze wsi. Ja stawiam na rozpuszczone delikatne loki
Kok, to prawdziwa klasyka.
Ostatnio byłem na weselu kuzynki i miała warkocze.
warkocze? A czy nie powinna być to jakaś piękna fryzura?
(02-04-2016 21:39)Barciak3 napisał(a): Ostatnio byłem na weselu kuzynki i miała warkocze.