Gra dla dziecka
Poszukuje fajnych gier edukacyjnych, w które mogłaby zagrać moja 6 letnia córeczka.
Poszukuje fajnych gier edukacyjnych, w które mogłaby zagrać moja 6 letnia córeczka.
(25-03-2013 10:20)virion napisał(a): Poszukuje fajnych gier edukacyjnych, w które mogłaby zagrać moja 6 letnia córeczka.
Ciekawa może być również aplikacja na telefon Befit. To nie do końca gra, ale opiekujesz się tam wirtualnym warzywem, więc dla dziecka idealna. Do tego to warzywo podaje dziecku różne cenne porady odnośnie właściwego odżywiania się, więc po prostu nauka przez zabawę.
Też polecam aplikację Befit, dziecko będzie na pewno zadowolone, bo aplikacja oprócz walorów edukacyjnych wygląda po prostu bardzo ciekawie, ma ładny wygląd. To coś w stylu tamagochi, ale z lepszą grafiką oraz dodatkowymi funkcjami jak podawanie różnych porad odnośnie zdrowego odżywiania.
Ja tam wolę gry planszowe Ostatnio grałam z dziećmi mojej siostry w "Potwory do szafy". Tradycyjny Chińczyk czy Memory też się sprawdzi. Super zabawa dla wszystkich, a oczy dzieci odpoczną od ekranów.
Ja też grałem z synkiem w planszówki dopóki nie zobaczył, że na komputerze też są gry. Znalazłem gry na sprzedajemy.pl czy tablica.pl teraz nie pamiętam, ale kupiłem MariolaFruwa i jak grał to była cisza w domu jakby spał
jakies zrecznosciowe moze
Może gry na wyspiegier (wpisz w google) albo Kangurek Kao jakiś
Kangurek Kao o tak dobry wybór. Grało się
Gra w klasy. albo gra w piłkę!!! a nie jakieś komputery