Forum - HAJLO.COMmunity [ forum dyskusyjne, kasa za posty, forum młodzieżowe, forum wielotematyczne ]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Handel fotowoltaiką
(11-01-2022 14:54) #1

Handel fotowoltaiką

Szukam osób, które działają w branży i chcą się wymienić doświadczeniami. Jak do tego podeszliście? W sensie do działania na większą skalę, na terenie całego kraju? To był dobry kierunek czy tak średnio?

(12-01-2022 18:57) #2

RE: Handel fotowoltaiką

EcoPartner. Jedna umowa i dostępnych wielu znanych wykonawców za jednym zamachem.
Firmy znane, z różnych części Polski. Moim zdaniem temat na spokojnie do ogarnięcia.
Nie robię tych zleceń jakoś bardzo dużo, ale trochę tego przerabiam.

(13-01-2022 14:57) #3

Ok, znalazłem. Tylko jak to działa? Mam zlecenie i kontaktuję się z nimi, a oni ogarniają wykonawcę?

(15-01-2022 01:05) #4

Nie. Instalujesz aplikację, a dalej wszystko załatwiasz już za jej pomocą.
Fizycznej pomocy innych nie potrzebujesz.
Wszystko idzie naprawdę sprawnie.

(17-01-2022 09:48) #5

Ok, dzięki. Wszystko jest w miarę jasne. W najbliższych dniach będę potrzebować jednej ważnej części, to wtedy zweryfikuję te stawki. Oby było faktycznie tak, jak piszesz.

(19-01-2022 00:26) #6

I to jest właśnie najlepsza metoda na weryfikację tego. Tzn. można też po prostu znaleźć ceny i porównać, ale zamówienie to już konkret - widzisz, jak to wszystko przebiega.

(19-01-2022 14:55) #7

Wstępnie potwierdzam. Szukałem konkretnych paneli, konkretnej marki i parametrów. Wygląda na to, że mają najtaniej. W sensie - nigdzie indziej mi nie pokazało lepszej oferty, ale jeszcze to zweryfikuję.

(29-06-2024 23:23) #8

W sumie daleko nie musicie szukać, bo hurtownia fotowoltaiczna ecoABM, może wam dostarczyć cenne urządzenia, elementy do wykonania tego instalacji. Warto On na nich postawić Ich produkty są starannie wykonane

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Linki

Copyrights

Tłumaczenie: Polski Support MyBB Silnik MyBB Styl: Darek