Hehejka:)
Cześć wszystkim,
nie lubię mówić o sobie Zresztą raczej nikt nie lubił takich momentów np. w szkole kiedy trzeba było kolejno wstawać i się w nowej klasie przedstawiać
Cześć wszystkim,
nie lubię mówić o sobie Zresztą raczej nikt nie lubił takich momentów np. w szkole kiedy trzeba było kolejno wstawać i się w nowej klasie przedstawiać
Witaj! Skoro nie chcesz, nie mów.
Jesteś PIERWSZĄ kobietą na tym forum która coś tu napisała!
No to jestem zaszczycona A pojawiłam się tu, bo zainteresował mnie post z poradnikiem ściągania z chomikuj. Próbuję ściągnąć wszystkie sezony Dr House'a, a nie uśmiecha mi się wydawać kolejnych sum na zwiekszenie limitu... Do tej pory fchomik się sprawdzał, ale coś się stało i już mi nie działa
Witaj na forum Standardowo regulamin + aktywność na forum
Miłej zabawy i wysokich lotów życzy hajlo.com
A tak mniej oficjalnie - może kiedyś napiszesz nam coś o sobie Naszym zamiarem jest stworzyć dużą i otwartą społeczność, ale oczywiście ja nikogo nie zmuszam.
Witamy w gronie
Możemy poznać chociaż Twoje imię?
Dr House? Świetny serial! Też go oglądam
No czesc Milo mi Cie poznac ;D
Hey.
Może zacytujesz nam twoje przedstawienie się w szkole?
(26-05-2009 21:13)Mack napisał(a): A tak mniej oficjalnie - może kiedyś napiszesz nam coś o sobie :) Naszym zamiarem jest stworzyć dużą i otwartą społeczność, ale oczywiście ja nikogo nie zmuszam.
(27-05-2009 11:45)Atreyu00 napisał(a): Witamy w gronie ;)
Możemy poznać chociaż Twoje imię?
Dr House? Świetny serial! Też go oglądam :)
O ile dobrze się orientuje to matury właśnie się skończyły. Jak poszły egzaminy ustne?
Życzę również wysokich wyników w egzaminach pisemnych.
Szkoła muzyczna. Mam nadzieje że coś nam zaśpiewasz na wizji jak wystartuje nasze radio.