Jaką wersję Cs'a wolicie?
Witam! Piszę wątek, ponieważ może się to okazać przydatne, ale chciałbym się dowiedzieć, jakiego Cs'a najbardziej lubicie . Zapraszam do głosowania w ankiecie!
Witam! Piszę wątek, ponieważ może się to okazać przydatne, ale chciałbym się dowiedzieć, jakiego Cs'a najbardziej lubicie . Zapraszam do głosowania w ankiecie!
Swego czasu grałem na CS 1.6 NonSteam. Teraz gram na CSS Steam i ja wolę CSS z kilku powodów (aczkolwiek ta opinia odnosi się do wersji sprzed wiekiego update'u - teraz CSS nie jest wart mojej uwagi):
- Lepsza grafika
- Płynniejsza gra (tickrate 66, 100 a nie 33)
- Propy (obiekty, które się przemieszczają, np. beczki po trafieniu kulą)
- Lepszy SDK
- Od niedawna osiągnięcia na STEAM'ie
(14-11-2010 14:35)nkp123 napisał(a): Swego czasu grałem na CS 1.6 NonSteam. Teraz gram na CSS Steam i ja wolę CSS z kilku powodów (aczkolwiek ta opinia odnosi się do wersji sprzed wiekiego update'u - teraz CSS nie jest wart mojej uwagi):
- Lepsza grafika
- Płynniejsza gra (tickrate 66, 100 a nie 33)
- Propy (obiekty, które się przemieszczają, np. beczki po trafieniu kulą)
- Lepszy SDK
- Od niedawna osiągnięcia na STEAM'ie
Counter Strike Source to dla mnie najlepsza częsć CS'a
(14-11-2010 14:35)nkp123 napisał(a): - System Vista
(15-11-2010 16:46)MakiMaki napisał(a):(14-11-2010 14:35)nkp123 napisał(a): - System Vista
Ja gram na CSS bez Visty
Teraz CSS jakoś da się przeżyć po tym wielkim update. Ale ja tam lubię i 1.6 i CSS. Jednak różnica w gameplay'u jest kolosalna.
Racja. Moim zdaniem ciezej sie gra w cs 1.6
Nkp, ciężej czyli trudniej, czy gorzej? Ja w cs 1.6 jak mam scouta to co chwile bańki lecą . A na CSS gram z m5 i też nawet dobrze mi idzie, lecz snajperką nie ogarniam
Trudniej. Bron ma zazwyczaj wiekszy rozrzut i trudniej z wiekszej odleglosci trafic banke