Jak w temacie...
Jak namówić rodziców na imprezę w moim domu? Chodzi o to, żeby wyszli sobie. Tylko, że pewnie będzie popijawa...
Myślałem o tym... Są nawet osoby chętne, które by pomogły mi sprzątać i tak dalej.
Tylko nie wiem co z rodzicami... Podejdę do nich i co? Co mam im powiedzieć? Chodzi o to, żeby jakoś tak to sformułować, żeby się zgodzili.
Najlepiej zacząć prowadzić z nimi konferencję na złagodzenie tematu o wyjściu do kina czy może do wypadu do jakiegoś klubu nocnego aby się odprężyć lecz najlepszym sposobem jest umówienie się z bliższą rodziną wujkiem, czy może ciotkami. Wydaje się być to banalne, a działające niejednokrotnie pomysł ten został sprawdzany w realnych sprawach i był on sprawdzony jako plan który najczęściej otrzymywał skutki pozytywne możesz spróbować, a jeżeli się nie uda to nie wiem jak można to rozwiązać można zacząć prosić ulgowo przez co rodzice staną się czulsi chociaż to zbyt duży spisek ale każdy robi za siebie, a ja tylko podsuwam pomysł.
najlepszy sposób to laska ....mnie jak starsi ze 3 lata temu nie chcieli puścić na imprezę to dałem do telefonu 3 koleżanki starsza bardzo szybko się zgodziła
Nieee... Moja mama nie jest starej daty. xP Ale na niektóre rzeczy raczej nie pozwoli. I nikt jej nie przekona. xP Ona jeszcze by przekonała te dziewczyny, że źle robią. xD
Wkręć w imprezę kogoś zaufanego dla twoich rodziców (twój znajomy, kuzyn).
Popros o rekomendacje od niego. W dodatku zzałatw kogoś żeby was pilnował (kumpel czy ktoś) żeby twoja chata nie była cała w pawiach.