jak uratować buty?
Poradźcie, od moich ulubionych butów odkleiła się podeszwa, da się je uratować? Jaki klej to złapie?
Poradźcie, od moich ulubionych butów odkleiła się podeszwa, da się je uratować? Jaki klej to złapie?
Dzień dobry! Moja droga, dobrym wyborem na domową naprawę butów będzie nowy na rynku kleju TADAM®. Jest on elastyczny, a dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Zachęcam do zakupu i sprawdzenia jego mocy działania.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl
Zanieś buty do szewca, on na pewno poradzi i nie zepsuje butów jeszcze bardziej.
Buty udało się skleić, nie myślałam że pójdzie tak prosto i jeszcze sporo kleju mi zostało. Nic jak na razie nie puszcza, klej jest przezroczysty i nie widać miejsca sklejenia
Najlepiej iść do szewca. Na pewno bez problemu naprawi buty i ma dostęp do odpowiednich środków do naprawy obuwia. Do butów możesz dokupić, np. prawidła https://multirenowacja.pl/category/akcesoria-prawidla aby dbać o ich odpowiedni kształt.
Gdzie najszybciej ten klej kupi? Mam takie fajne buty na rower tylko, szkoda wyrzucać bo są mega wygodne ale trochę się porozklejaly przy bokach
Witam! Czeremcha, klej TADAM® kupisz m.in. w: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych czy sklepach elektrycznych.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
kupilam klej, buty sklejone, jak ten klej dobrze przechowywać żeby jeszcze się nadawał do użycia potem?