Chciałbym powiedzieć fantasy ale filmów z tego gatunku jest mało i często kiepskiej jakości więc powiem, że komedie.
Tylko nie romantyczne - bardziej parodie, czarny humor, absurdy itd.
Uwielbiam dramaty i komedie. Albo najlepiej połączenie dramatu i komedii. Dobrych dramatów znam bardzo dużo. Z komediami niestety jest gorzej, chyba mam za bardzo zwariowane poczucie humoru i rzadko kiedy coś mi się podoba
Byłem wczoraj na tym nowym strasznym filmie. To jest odjechana komedia. Sparodiowali masę horroróww, black swana, Incepcje i nawet Greya. Można się przejść jak ktoś lubi parodie.
(25-04-2013 11:55)Kotleciarz napisał(a): Byłem wczoraj na tym nowym strasznym filmie. To jest odjechana komedia. Sparodiowali masę horroróww, black swana, Incepcje i nawet Greya. Można się przejść jak ktoś lubi parodie.
Też lubię serię Strasznych Filmów Zawsze pękam ze śmiechu - lubię chodzić na takie głupotki do kina - pełna sala, każdy się śmieje - lubię to W niedzielkę się przejdę na piątkę.
A oglądaliście horror Carrie? Brian de Palma go reżyserował, ostatnio trafiłam na zwiastum remake z Julian Moore w roli głównej. Gra matkę fanatyczkę religijną i mnie już w samym zwiastunie mega przeraża.