Kiedy umierać...
Na chwile obecną śmierć jest nieuchronna. Ale tak czy inaczej kiedyś to nastąpii.
Stąd moje pytanie: Jaki wiek wedlug was jest najodpowiedniejszy aby opuscic ten swiat?
Na chwile obecną śmierć jest nieuchronna. Ale tak czy inaczej kiedyś to nastąpii.
Stąd moje pytanie: Jaki wiek wedlug was jest najodpowiedniejszy aby opuscic ten swiat?
Ja chciałabym umrzeć młodo (koło 25 lat). Panicznie boję się starości.
Do 50 lat. Dłużej żyć po prostu nie chcę.
Należy żyć jak najdłużej nawet do 100 i wyżej! A poza tym pytanie jak dla mnie trochę niesmaczne.
Skoro już pytanie padło to odpowiem...
Nie jestem w stanie określić wieku kiedy już chciałbym umrzeć, lecz na pewno wolałbym umrzeć nawet w wieku 50 lat niż leżeć w łózku z powodu jakiejś poważnej choroby
Śmierci się nie boję
Trudne pytanie...
Myślę, że do 60 lat, więcej chyba nikt nie chce żyć.
P.S. Dokładnie kamilZet.
Większość życia już za mną, więc jeszcze do 50 lat i chciałbym odejść.
Do ok. 50 lat, ale jeśli miałbym zachorować i przechodzić przez koszmar szpitali to wolałbym odejść wcześniej.
Co najmniej do 100 Świat jest taki piękny, nowinki techniczne i jak to przegapić. Dziwi mnie że piszecie do 50 - tki, a co zrobicie jak przeżyjecie 50, 60, 70 ,80 czy 90 lat ??? no chyba że już macie przygotowany pavulon ,spisany testament, 50 urodziny na środku pomieszczenia trumna , kładziecie się złoty strzał w żyłę i odjazd na tamten świat < żart>
Ludzie chorzy leżący w łóżku też chcą żyć, mając nadzieję że choroba ustąpi.
Jak mam życ w tym ••••••• państwie to krótko max do 25 lat.