Książka, do której lubicie często wracać
Każdy ma taką książkę, którą mógłby czytać na okrągło. Pochwalcie jakie to są książki w Waszym przypadku. Czy jest to książka przygodowa, thriller a może romans? Zapraszam do pisania
Każdy ma taką książkę, którą mógłby czytać na okrągło. Pochwalcie jakie to są książki w Waszym przypadku. Czy jest to książka przygodowa, thriller a może romans? Zapraszam do pisania
ja nie lubię wracać do książek
Nie czytam książek więc nie wiem
Lubię wracać do Mrożka "Dzienniki powrotu" - zawsze mnie bawi w uroczy sposób.
Często wracam do "My, Dzieci z Dworca Zoo" ponieważ, ta książka wywarła na mnie wielkie wrażenie kiedy byłam w wieku dojrzewania i dzięki niej nabrałam trochę rozumu
Ania z zielonego wzgórza (raz na rok czytam)
Czytałam dwa razy Wyznania Gejszy Nigdy więcej nie zdarzyło mi się czytać ponownie książek.
Lubię wracać do "Listów do nienarodzonego dziecka" Oriany Fallaci oraz "Przetrwałem Afganistan" Marcusa Lutrella.
(13-02-2012 22:13)Niebieska napisał(a): Każdy ma taką książkę, którą mógłby czytać na okrągło. Pochwalcie jakie to są książki w Waszym przypadku. Czy jest to książka przygodowa, thriller a może romans? Zapraszam do pisaniaJa wracam zawsze do twórczości Cassandry Claire.
Spotkamy się pod drzewem ombu i nawet nie wiem dlaczego. Może ze względu na klimat książki.