Książka, do której lubicie często wracać
Każdy ma taką książkę, którą mógłby czytać na okrągło. Pochwalcie jakie to są książki w Waszym przypadku. Czy jest to książka przygodowa, thriller a może romans? Zapraszam do pisania
Każdy ma taką książkę, którą mógłby czytać na okrągło. Pochwalcie jakie to są książki w Waszym przypadku. Czy jest to książka przygodowa, thriller a może romans? Zapraszam do pisania
| Strona 2 (Post powyzej jest pierwszym w watku) |
"Syreny z Tytanu" !
Chłopcy z placu broni !
O boże, lektura? xD
Często wracałem do trylogii Sienkiewicza. Po prostu uwielbiam(książki, fil, seriale).
(30-04-2016 21:34)Brzusio napisał(a): Często wracałem do trylogii Sienkiewicza. Po prostu uwielbiam(książki, fil, seriale).
(13-02-2012 22:13)Niebieska napisał(a): Każdy ma taką książkę, którą mógłby czytać na okrągło. Pochwalcie jakie to są książki w Waszym przypadku. Czy jest to książka przygodowa, thriller a może romans? Zapraszam do pisania
Wichrowe wzgórza.
Ja jak przeczytam to nie lubie ponownie do niej wracac bo dla mnie to jest strata czasu, wole jakas nowosc, ksiazke ktora mnie zabierze do innego swiata gdzie po przeczytaniu jednej strony nie bede mogla sie doczekac drugiej, a jak ksiazka jest juz przeczytana to juz nie ma tej magii
A ja do książki Hobbit moge wracać na okrągło
Jeniec jak daleko nogi poniosą
Ja jak przeczytam ksiażkę to nie wracam do niej, bo po co jak już ją przeczytałem i wiem o co w niej chodzi