Która konsola?
Zamierzam kupić sobie konsole... Którą polecacie? Xbox 360 czy PlayStation 3?
Zamierzam kupić sobie konsole... Którą polecacie? Xbox 360 czy PlayStation 3?
To zależy ile masz pieniędzy, jaki do tego TV, czy będziesz używał do oglądania filmów, czy będziesz miał oryginalne gry...
Do 1000 zł, TV troszkę hujo***, będe używał i do oglądania, i do grania w oryginalne gry...
Pomimo iż nie jestem fanem microsoftu to radzę XBOXa 360.
1. Cena ok 700zł
2. patchowalna.
3. płyty DVD (bluRay nie są tanie)
Też właśnie myślałem nad Xboxem, a szczególnie nad wersją Elite. Sam już nie wiem... :/
(24-10-2009 12:32)wilk073 napisał(a): Do 1000 zł, TV troszkę hujo***, będe używał i do oglądania, i do grania w oryginalne gry...
PS3 ma więcej możliwości, łączenie sie z internetem i z tego co pamiętam to można zagrać z kimś kto posiada psp ogólnie super konsolka
XBOX też ma możliwość łączenia z internetem i granie w sieci XBOX Live.
Cały czas się zastanawiam czy lepszym rozwiązaniem nie byłby nowy komputer? Jestem urodzonym PCtowcem i przejście na konsole i gamepady jakoś mi nie odpowiada... :/
Wyobrażasz sobie CSa na padzie? Haha xD
Ja sobie ustaliłem :
Konsola do grania - PC do pracy
XBoxa kupiłem rok temu, głównie dlatego że można go przerobić.
PS3 tylko oryginalne gry.
Jeśli dla kogoś koszt PS nie jest "ciężki" i dla niego to zwykły wydatek to z kupnem gier też nie powinien mieć problemów - wtedy PS3 lepszy.
Aby grać w nowe gry trzeba mieć dobry sprzęt, a niestety komputery się szybko "starzeją" i nie pozwalają w granie na full detalach.
Konsola ma ten plus że jest zawsze aktualna i gry nie mają żadnych wymagań - wystarczy konsola i tyle.
To tyle.