Nowe pomysły Wilka... (filmik, buttony, bannery, rangi...)
Witam! Oto kilka spraw:
1. Filmik.
Wpadłem na taki pomysł aby stworzyć filmik który zachęcałby do rejestracji na naszym forum. Taki filmiik wrzuciłoby się na kilka serwisów i for reklamowych i może przybyłoby kilku userów.
2. Nowy banner i button.
Ten banner który pokazał BA pokazuje tylko to iż forum jest warezem. A mam nadzieje ze wszyscy uwazają że to jest FORUM WIELOTEMATYCZNE Z WAREZEM a nie WAREZ Z FORUM WIELOTEMATYCZNYM. Na tym bannerze powinno być napisane nasze hasło czyli "Multimedialna Społeczność" oraz to że jest to forum wielotematyczne. Potrzebny jest mi ładny banner bo teraz ciągle przeglądam fora reklamowe i mam zamiar zacząć porządną reklamę.
3. Rangi.
Na forum istnieją chyba tylko 4. A czemu by nie dodać ich więcej? Powiedzmy z 10? Wtedy byłoby o wiele ciekawiej.
4. Favicon.
Gdzie nasz favicon?! Ten obrazek z LB niezabardzo kojarzy się z hajlo.
RE: Nowe pomysły Wilka... (filmik, buttony, bannery, rangi...)
UWAGA! Niedługo kończą się konkursy typu "forum miesiąca". Ja zgłosiłem nasze forum na 3 takie konkursy. I jeśli wygramy a są na to duże szanse to w nagrodę otrzymamy opublikowanie banneru lub buttonu na na stronie głównej strony która konkurs zorganizowała. ALE MY NIE MAMY ANI BUTTONA ANI BANNERA!!! ANI PORZĄDNEGO GRAFIKA! (Damo nic nie robi...) Tak więc proszę żeby ktoś się za to wziął... Ja tego robić nie będę bo nie potrafię. A jak nikt tego nie zrobi to nasze forum nagrody nie otrzyma.