red111
Początkujący
Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Cześć! Przymierzam się do zakupu e-papierosa, chociaż palenie rzuciłem już rok temu. Mimo wszystko brakuje mi tego kopa w płucach. Czytałem kiedyś jakiś artykuł o kobiecie, której e-papieros wybuchł przy twarzy, dotkliwie ją oparzył, a ta ubiegała się potem o jakieś odszkodowania . Czy takie sytuacje mają miejsce czy to jakiś wymysł?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2016 17:23 przez red111 .)
Piki89
Początkujący
Liczba postów: 4
RE: Palić czy nie-palić? ;D
Zdecydowanie nie palić. Paliłam jak byłam mała i teraz staram się rzucić od jakiegoś czasu i strasznie trudno zrezygnować z nikotyny.
rayderson
Początkujący
Nie palić, ani zwykłych ani e.. to strata zdrowia i pieniędzy, serio
Też tak sądzę. Jeżeli jeszcze tylko ma się wybór, czy brnąć w to czy nie, to zdecydowanie nie.
Ja bym postarała się przede wszystkim o rzucenie palenia w ogóle. e-papierosy nie są rozwiązaniem.
Pewnie że najlepiej wcale nie palić ale jeśli już musisz to lepiej kupić vaporizer niż paczkę śmierdzących fajek.
muniek11
Początkujący
Liczba postów: 2
Polecam waporyzację jako zdrowszą i ciekawszą metodę. Na ten temat można poczytać na forum http://www.vaporizerforum.pl/
Nadjaa
Początkujący
Nie palic. Szkoda zdrowia i kasy
Risstos
Początkujący
No dokładnie, nie wiem jak można wydawać tyle hajsu na niszczenie własnego zdrowia... Żeby to jeszcze jakiś haj dawało, czy coś
W dzisiejszych czasach nie warto palić papierosów, szkoda zdrowia i to nie modne.