pijecie samą wodę?
Pijecie samą wodę czy raczej soki albo wodę z dodatkami/ Mi jakoś ciężko się przekonać do samej wody, lubię miksy wody z sokiem, smaczny jest kubuś waterrr, nie jest słodki a zawsze to jakaś nuta smakowa
Pijecie samą wodę czy raczej soki albo wodę z dodatkami/ Mi jakoś ciężko się przekonać do samej wody, lubię miksy wody z sokiem, smaczny jest kubuś waterrr, nie jest słodki a zawsze to jakaś nuta smakowa
Mi jakoś udało się przekonać do samej wody i teraz zawsze staram się mieć przy sobie butelkę z wodą. Ale faktycznie te z dodatkami są najlepsze - z owocami, albo z ogórkiem, miętą, melisą, rozmarynem albo marchewką - oczywiście wszystko robione w w domu, a nie kupne
Pije, chociaż wcale nie przyszło mi to łatwo. Ale teraz już sie nauczyłam chodzić z butelką wody w torebce, mieć ją w pracy przy biurku i picie jej zamiast słodkich, albo co gorsza gazowanych napojów. Teraz też zaczęłam rozróżniać drobne różnice w smaku wód, co do niedawna było dla mnie niemożliwe
U mnie na co dzień faktycznie woda jest najważniejsza. Ale popijam też herbatki owocowe, soki np. te w szklanych buteleczkach Tarczyn, kawę, ewentualnie raz na jakiś czas jakieś napary ziołowe. To tyle