Praca w kinie
Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Wiem, ze to pewnie zależy od kina, ale czy można sobie mniej więcej ustawiać grafik tak, żeby był elastyczny? I jak to jest z oglądaniem filmów? Bo to jest jedna z głównych zalet tej pracy
Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Wiem, ze to pewnie zależy od kina, ale czy można sobie mniej więcej ustawiać grafik tak, żeby był elastyczny? I jak to jest z oglądaniem filmów? Bo to jest jedna z głównych zalet tej pracy
Moja koleżanka z roku pracuje i bardzo sobie chwali.... Grafik można ustawić dość elastycznie, a dodatkowo można się jeszcze zamieniać z ludźmi z zespołu, także wolność godzinowa jest dosyć duża... Filmy można oglądać za darmo, ale nie w godzinach pracy xD Trzeba się dogadać z supervisorem ^^ Pytaj jak coś
(13-10-2016 14:27)alice napisał(a): czy można sobie mniej więcej ustawiać grafik tak, żeby był elastyczny?
MałaMimi bawet nie śmaiałbym podejrzewać, że można oglądać w godzinach pracy Zastawiałam się tylko, czy są zniżki czy po prostu jako pracownik można wejść na seans bez biletu.
Dzięki w ogóle za odpowiedzi, z tym grafikiem to mnie trochę uspokoiłyście. A w CC spoko, tam leci większość filmów chyba
(17-10-2016 11:41)alice napisał(a): Zastawiałam się tylko, czy są zniżki czy po prostu jako pracownik można wejść na seans bez biletu.
Oprócz filmów dostaje się też często zniżki np. na kręgle w Spin City. Kumpel jest zadowolony, często udaje nam się zgrać w czasie jeżeli chodzi o seanse.
Powiem szczerze, że jest to trochę moje marzenie, aby pracować w kinie...
(10-11-2016 15:04)zajcks napisał(a): Powiem szczerze, że jest to trochę moje marzenie, aby pracować w kinie...
Zgłosiłam się dziś - czekam Może się uda
ancyk, to powodzenia, w sumie daj znać jak Ci poszło i czy jest tak jak opowiadają