Witam wszystkich! Zbliża się Dzień Mamy, a ja zastanawiam się, czy chusta jedwabna to dobry pomysł na prezent dla mojej ukochanej mamy. Wydaje mi się, że to elegancki i ponadczasowy dodatek, który podkreśli jej styl i dodatkowo sprawi, że będzie czuła się wyjątkowo. Czy ktoś z Was podarował już chustę jedwabną swojej mamie? Jakie były jej reakcje? Czy są jeszcze inne propozycje prezentów na ten wyjątkowy dzień? Znalazłam też w necie taki sklep z włoskimi chustami jedwabnymi https://www.akcesoriamody.pl/pl/menu/chu...e-196.html ktoś z Was może już tam kupował?
Czekam na Wasze inspiracje i doświadczenia. Dziękuję
Zgadzam się, że każdy prezent będzie odpowiedni. Jeżeli chcesz jednak zaskoczyć mamę, to polecam zorganizować rodzinne przyjęcie w domu lub w lokalu. Dodatkowo, aby wszyscy bawili się w miłej atmosferze możesz wynająć dodatkowe atrakcje jak np. fotobudka 360. Jest to nowa atrakcja która integruje całą rodzinę i wszyscy będą mieli fajną pamiątkę.
Polecam najbardziej uniwersalny prezent i taki który kochają wszystkie kobiety, czyli kwiaty. W każdym centrum ogrodniczym znajdziesz różne rodzaje kwiatów. Dodatkowo jeżeli mama ma ogród, możesz poszukać pięknych kwiatów lub krzewów ozdobnych.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2023 07:58 przez eQShXtAa.)