Ja tez sie za bardzo nie interesuje polityka, ale mysle ze nie jest za bardzo dobrym prezydentem bo tak jak wszyscy obiecuje i obiecuje a praktycznie malo robi...
Polityka nie jest moją mocną stroną ale pomimo tej małej wiadomości mogę ocenić naszego prezydenta który jest według mojej skromnej osoby na tyle inteligentny aby zrozumieć, że lepszy byłby Tusk niż on sam. Jest wiele rzeczy których obiecywał, a słowa dotrzymać nie dotrzymał przez to właśnie moje proporcje na jego dobrą stronę spadły ale mam nadzieję, że do końca swojej kadencji uświadomi państwu, że się myliliśmy iż jest on taki za jakiego go uważamy.
Według mnie Prezydent Kaczyński ie jest taki zły jak go oceniacie. Spójrzcie na nasz rząd co on dla nas zrobił konkretnego NIC, powoli sprzedaje Polskę, bo prywatyzacja różnych zakładów państwowych podkreślając że niektóre z nich nie są biednymi zakładami nie jest najlepszym rozwiązaniem na kryzys. A prezydent sam przeciwko całemu rządowi lub jego większości nic nie da rady zrobić. Takie jest moje zdanie o Prezydencie RP byc może się mylę. Pozdrawiam!!