Przeglądarki
Która przeglądarka internetowa jest Twoim zdaniem najlepsza i dlaczego?
Ja używam Firefox'a od ładnych kilku lat, i muszę powiedzieć, że sprawuje się świetnie - szybka, łatwa w obsłudze, czego chcieć więcej
Która przeglądarka internetowa jest Twoim zdaniem najlepsza i dlaczego?
Ja używam Firefox'a od ładnych kilku lat, i muszę powiedzieć, że sprawuje się świetnie - szybka, łatwa w obsłudze, czego chcieć więcej
Ja takze uzywam FF bo jest darmowa i swieci prostota ;]
Ja kiedyś używałem Opery, ale teraz przeszedłem na FF"a ponieważ sporo stron w Operze jest wyświetlanych błędnie, między innymi Hajlo.
Firefox oraz opera. Głównie firefox jest szybszy. Opera za to jest lżejsza dla komputera.
Podzielam zdanie @.
Miałem FF, przeszedłem na Operę, teraz znowu FF.
Chyba nie ma nikogo kto by używał IE.
FF rulez.
@ up racja.Ja czasami używam FF a czasami Opery.FF jak mam sporo czasu bo mi się długo odpala.A Operę jak nie mam za bardzo czasu.
Temat rzeka Też używam Firefox'a
Dlaczego? Powodów jest wiele, to najważniejsze:
0. Jest i od początku był oprogramowaniem freeware i opensource (to podstawa)
1. Można spokojnie używać od razu po instalacji, na domyślnych ustawieniach
2. Szybkość, łatwa intuicyjna obsługa, przejrzyste menu i paski zadań
3. Dodatkowa funkcjonalność (wtyczki)
4. Informacje o zagrożeniach (oczywiście nie zastąpi to antywirusa, antyszpiega itp. ale dobrze że jest)
5. Integracja przeglądarki z antywirami
6. Inteligentne przywracanie sesji
7. Tryb prywatny (tu uwaga - nazwa jest trochę myląca bo dotyczy to naszego kompa, a nie netu - żadne dane z przeglądarki nie zostaną zapisane na dysku, ale anonimowości w sieci ten tryb nie zapewnia)
Chyba jedyne co można liskowi zarzucić to pamięciożerność (w porównaniu do Opery i Safari).
Ale qaz dokładnie argumentujesz każdą wypowiedź. Dobrze.
Za długie posty powinna być dodatkowa ilość HLN. xD
Ja to Was przebiję W domu używam FF bo jest stabilniejszy od IE. W pracy zaś korzystam z IE8 [na jednym komputerze], FF, Opery i Netscape'a [drugi komp]
Z opery korzystam gdy chcę pracować na kilku zakładkach bo FF wtedy mocno muli komputer.