Przekute sutki u kobiet - podniecające czy odstraszające?
Co myślicie Panowie na temat przekutych sutków u kobiet? Czy działa na Was to jak dodatkowa podnieta czy też wręcz przeciwnie? A może jest to Wam obojętne? Zapraszam do dyskusji.
Co myślicie Panowie na temat przekutych sutków u kobiet? Czy działa na Was to jak dodatkowa podnieta czy też wręcz przeciwnie? A może jest to Wam obojętne? Zapraszam do dyskusji.
Nie widziałem tego na własne oczy. Ale mnie to odraża. Nie mam pojęcia jaki jest sens i cel takiego działania. Przecież to nie są cele estetyczne. I bardzo niepraktyczne, bo trzeba uważać na kolczyk. Facet lubi bawic sie sutkami, a tu lipa, bo kolczyk.
Ja widziałem to na własne oczy i powiem, że mi to tam jest obojętne .
Zależy też u jakiej osoby. Każda kobieta ma inny kształt sutków.
Wiadomo, że u jednej kobiety lepiej to pasuje a u drugiej odraża,
Ale rozmawiamy tu o kolczykach, czy o jakims specyficznym przekłuciu? I jak to miałoby wyglądać?
Wujek, ty chcesz aby ten wątek miał dodatek +18?
Np.:
Czyli o kolczyku. No cóż... Wg mnie to musialoby byc niepraktyczne. Nie chce myslec jakby taka gwiazdka zaplątała się w stanik a kobieta w porę tego nie zauważyła. Możliwość podrażnień, i jak można z tym w staniku chodzić?
Moim zdaniem ładnie to wygląda ale trzeba być ostrożnym aby kolczyka się nie pozbawić...