Szpinak - koszmar dzieciństwa?
Z czym kojarzy Wam się szpinak? Czy tak większości ludzi z koszmarną, zieloną papą, którą kazali im jeść rodzice? A może jako dzieci lubiliście szpinak i nie macie z nim złych skojarzeń? Zapraszam do dyskusji.
Z czym kojarzy Wam się szpinak? Czy tak większości ludzi z koszmarną, zieloną papą, którą kazali im jeść rodzice? A może jako dzieci lubiliście szpinak i nie macie z nim złych skojarzeń? Zapraszam do dyskusji.
Nigdy w swoim życiu nie jadłam szpinaku i raczej nie zjem , nie jest tak zdrowy jak piszą wole zastąpić go innym warzywem.
Rodzice nie zmuszali mnie do jedzenia szpinaku. I dobrze, ponieważ powoduje to u mnie odruch wymiotny
Szpinak kojarzy mi się przede wszystkim z dzieciństwem. Chyba nikt nie lubił tego zielonego "coś"
w dzieciństwie byłam niejadkiem, wiec i szpinak mi nie podchodził teraz bardzo lubię
z czosnkiem - przepyszny hehe
Dobrze że mnie nie karmili szpinakiem w dzieciństwie. I uwielbiam szpinak. Z czosnkiem, cebula i serkiem orzechowym. I do tego penne. Pychota
jako dziecko nie lubiłam, a zupę szpinakową jadłam z zatkanym nosem żeby nie czuć smaku jednak z czasem smaki się zmieniają, teraz go doceniłam.
Nigdy nie jadłem, niestety. Nawet nie wiem, czy żałować.
ja kochalam i kocham szpinak