Forum - HAJLO.COMmunity [ forum dyskusyjne, kasa za posty, forum młodzieżowe, forum wielotematyczne ]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Twój typ osobowości
(24-11-2011 23:34) #1

Twój typ osobowości

Zobacz jaki masz typ osobowości Oczko

LINK do testu: http://quizuj.pl/osobowosciowy/typy-osob...ja-1_589c0

Cytat:Twoja osobowość to Wynalazca lub analityk

Z udzielonych przez Ciebie odpowiedzi wynika, że jeden z poniżej przedstawionych typów osobowości określa Ciebie.

Wynalazca:

Świetnie widzi perspektywy, możliwości. Potrzebuje stałego emocjonalnego ożywienia. Dobry organizator, dlatego że widzi potencjalnych możliwości ludzi i sytuacji. Krytyczne uczucia doładowują go tak samo, jak dobre emocje otaczających go ludzi. Im więcej dokoła emocji i popłochu, tym jest on bardziej aktywny i pewny siebie. Nie znosi konkurencji.

Analityk:

Wszystkie życiowe sytuacji rozpatruje z logicznego punktu widzenia. Uważa, że w świecie wszystko ma być logiczne, а więc - sprawiedliwe. Zdatny lekceważyć własną korzyść i bezpieczeństwo, broniąc innych. Dość skryty, nie lubi nieproszonych gości. Na uwagi reaguje ostro, ale czasem chowa rozdrażnienie za nieco sztucznym uśmiechem.

(25-11-2011 17:19) #2

RE: Twój typ osobowości

A ja mam takie coś :

Kod:
Z udzielonych przez Ciebie odpowiedzi wynika, że jeden z poniżej przedstawionych typów osobowości określa Ciebie.
Krytyk:

Posiada silną, intelektualną wyobraźnię. Dzięki tej zdolności dobrze widzi przyszłość. Z łatwością dostrzega i "wybiera" zalety innych, z których tworzy własny model ideału. Prawie nigdy nie przejawia emocji, chroni od nich swoich bliskich. Lubi ludzi silnych, którzy dobrze znają swoją drogę.

Przedsiębiorca:

Osoba niezwykle zaradna. Robi wszystko bardzo szybko, praca pali mu się w rękach. Lubi opowiadać i dyskutować. Łatwo mu jest zwrócić się do nieznajomego człowieka. Szuka stałych, niezmiennych stosunków z ludźmi. Słabo orientuje się w uczuciach innych ludzi, dlatego jest bardzo ostrożny w kontaktach z nimi- boi się być śmiesznym.

Z tym ostatnim bym się nie zgodził Zęby.
Ja jestem bardzo śmieszny Zęby.
I otwarty na kontakty Zęby.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Linki

Copyrights

Tłumaczenie: Polski Support MyBB Silnik MyBB Styl: Darek