Kto jest waszym ulubionym wykonawcą? Jakie są wasze ulubione piosenki? Zapraszam do dyskusji.
Na mojej playliście rządzi Linkin Park. Do tego słucham jeszcze Limp Bizkit, Fort Minor, Pendulum i Trivium. A ulubione piosenki? Z repertuaru Linkin Parka góruje "In The End". Ale bardzo lubię też "Numb" czy "Leave Out All The Rest". Z piosenek Limp Bizkit najbardziej do gustu przypadły mi "Behind Blue Eyes" i "Break Stuff". A jeśli chodzi o resztę to piosenki Fort Minor które słucham najczęściej to "Belive Me" i "Kenji", Pendulum to "Hold Your Color" a Trivium "Down From The Sky". Więcej info o moim guście muzycznym znajdzicie na last.fm.
Ja nie urządzam u siebie jakiejś toplist wykonawców - słucham tego, na co mam akurat nastrój, albo po prostu włączam funkcję "random"
A słucham:
Closterkeller
Metallica
Alice in Chains
Limp Bizkit
Linkin Park
Andrew Lloyd Webber
Within Temptation
Apocalyptica
Artrosis
Deine Lakaien
Evanescence
Marylin Manson
Nightwish
Rammstein
Wilki
Amon Amarth
In Flames
Theatre des Vampires
Dead Can Dance
Bullet For My Valentine
Entombed
Dismember
Megadeth
Misteria (BTW to z ich piosenki mój nick)
Guns 'n' Roses
Korn
Slipknot
Kamelot
Muldjord
Sectoid
Vader
Yank Shippers
Oj dużo, nie ograniczam się gatunkowo, choć chyba najczęściej słucham metalu. Jedyne czego nie znoszę to pustego hh i zapętlanego techno. Reggae, rock, trip-hop, folk, klasyczna, metal, alternatywna, new age jak najbardziej. Nie mam jakiegoś faworyta dla którego kupowałbym gadżety i jeździł na koncerty po świecie. Za to lubuje Enigmę, Erę, Enye, Deep Forest, Amethystium, Sabaton, Soulfly, Tricky, Nonpoint, Metallica, Żywiołak, Theory of a Deadman, Ordo Rosarius Equilibrio, Drowning Pool, Bob Marley + rodzinka.