Cześć! Chcę Was podpytać o doświadczenia z prowadzeniem własnego biznesu - małej gastronomii. Czy ktoś z Was zakładał pizzerię? Rozumiem, że przy tym jest sporo pracy, zakupowania sprzętów, niezbędnych do pracy akcesoriów typu https://www.lideropakowania.pl/kartony-do-pizzy.html ale czy taki biznes ma potencjał? Czy się powinno kierować przy jego otwieraniu. Będę wdzięczna za wszystkie uwagi i podpowiedzi.
Prawda jest taka, że każdy własny biznes rodzi jakieś zagrożenie i ryzyko, że nie wypali jednak najważniejsze jest to by dobrze nim zarządzać. Ze swojej strony mogę Wam polecić w tej kwestii zapoznać się z wpisem na stronie https://www.monevia.pl/mikrofaktoring-sp...zych-firm/ . Myślę, że będzie to dla Was bardzo pomocne, bo opisywany jest tam mikrofaktoring, który jak dla mnie jest jednym z lepszych sposobów na finansowanie działalności. Mam nadzieję, że trochę pomogłem i skorzystacie
Każdy pomysł jest wart uwagi i przy odpowiednim zapale moze zajec naprawdę daleko . Jeżeli myślisz o własnym biznesie wypadałoby zadbac o odpowiednią księgowośc. Zobacz sobie na https://wfirma.pl , masz tam ciekawą oferte i pomoc ekspertów.