Forum - HAJLO.COMmunity [ forum dyskusyjne, kasa za posty, forum młodzieżowe, forum wielotematyczne ]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

(28-12-2012 14:51) #1

Witaminy

Jak najlepiej spożywać witaminy? W tabletkach czy naturalnie? Wesoly

Strona 2 (Post powyzej jest pierwszym w watku)
(05-03-2017 12:54) #11

RE: Witaminy

(05-03-2017 12:51)KamilaGryz napisał(a):  Nie ufam, nigdy nie ufałam tabletką, dlatego sama stosuję suplementację w płynie. Mam wrażenie, że szybciej się "wchłania". Wesoly

Kamilo, mogłabyś napisać konkretniej, o jakim produkcie mówisz?
Nie przychodzi mi na chwilę obecną żaden produkt w formie ciekłej.

Pozdrawiam!

(05-03-2017 12:55) #12

(05-03-2017 12:54)AgataWojtasiewicz napisał(a):  
(05-03-2017 12:51)KamilaGryz napisał(a):  Nie ufam, nigdy nie ufałam tabletką, dlatego sama stosuję suplementację w płynie. Mam wrażenie, że szybciej się "wchłania". Wesoly

Pozdrawiam!

Pewnie, mówię o suplementacji od Biovital.

Również pozdrawiam!

(05-03-2017 12:57) #13

(05-03-2017 12:55)KamilaGryz napisał(a):  
(05-03-2017 12:54)AgataWojtasiewicz napisał(a):  

Pozdrawiam!

Pewnie, mówię o suplementacji od Biovital.

Również pozdrawiam!

Super, dziękuję za szybką odpowiedź Wesoly nie omieszkam dowiedzieć się więcej o produkcie Wesoly

(05-03-2017 12:59) #14

Wink RE: Witaminy

Nie ma za co Wesoly

Pozdrawiam serdecznie!

(05-03-2017 13:44) #15

Ja też nie jestem przekonana do stosowania tabletek, jako możliwość pewnej suplementacji - skłaniałabym się właśnie do syropów Wesoly

(04-04-2017 13:09) #16

to prawda, też słyszałem, że "płynne" preparaty lepiej się wchłaniają.

@Halinka, a co do Biovitalu to ja zauważyłem, że coraz młodsze osoby zaczynają po to sięgać Oczko

(28-06-2017 12:33) #17

ja przez złe odżywianie i nikotynę +brak witamin dostałam zakrzepicy na szczęście warszawa słynie z gabinetów takich jak http://www.medicalcenter.waw.pl/chirurgia-naczyniowa i w porę mnie zaczęto leczyć wiec dzis juz sie z tym nie borykam jednak po chorobie zaczelam sie lepiej odzywiac i cwiczyc.

(21-07-2017 13:18) #18

(04-04-2017 13:09)Dary napisał(a):  to prawda, też słyszałem, że "płynne" preparaty lepiej się wchłaniają.

@Halinka, a co do Biovitalu to ja zauważyłem, że coraz młodsze osoby zaczynają po to sięgać Oczko

Dużo zależy również od tego jak przyjmujemy witaminy. Na przykład polecana jest suplementacja witaminą D3 z racji naszgo klimatu. Jednak aby witamina dobrze się wchłonęła powinniśmy ją brać podczas jedzenia. Wiele witamin bierze się przed posiłkiem, są i takie które bierze sie po jedzeniu Wesoly Najlepiej jest dopytać sie lekarza, ewentualnie farmaceuty w aptece, które wyjaśni nam jak powinno być dobrze Oczko
A i polecam kupować witaminy w aptekach w sieci:
https://www.nowafarmacja.pl/leki-supleme...raly?ias=1
Jest o wiele taniej

(19-08-2017 21:47) #19

Witaminy są bardzo ważne dla naszego organizmu dlatego też warto wiedzieć o nich więcej i je uzupełniać. Wiem, że u nich http://biowitalni.pl/algi/318-chlorella-...50681.html znajdziesz sporą ilość witaminek i suplementów w dobrej cenie. Na stronie znajdziesz też bloga z masą przydatnych artykułów Wesoly

(21-08-2017 16:17) #20

Kiedyś uważałem, że suplementy nie są mi potrzebne. Mimo, że sporo ćwiczyłem na siłowni i prowadziłem dość męczący tryb życia starałem się nic nie brać. Moje podejście zmieniła wizyta u dietetyka, mojego znajomego ze szkoły. Powiedział mi, że muszę obowiązkowo uzupełniać odpowiednie minerały i witaminy. Polecił mi sklep http://benevobis.com.pl/pl/prod/magnez-c...n-magnezu/ gdzie można dostać naprawdę dobre jakościowo i cenowo produkty.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Linki

Copyrights

Tłumaczenie: Polski Support MyBB Silnik MyBB Styl: Darek