Wyśmiewanie
Czy kiedyś ktoś was wyśmiał? Albo może Wy kogoś wyśmialiście? Jak się wtedy czuliście?
Czy kiedyś ktoś was wyśmiał? Albo może Wy kogoś wyśmialiście? Jak się wtedy czuliście?
Noo... Ja się w tym miejscu przyznaję, że często wyśmiewałem się z kolegi.
Przepraszam i pozdrawiam.
Ja sama kiedyś wyśmiałam jednego kolegę, który wcześniej mi dokuczał. A i zdarzało się, że i ze mnie się wyśmiewali.
W szkole podstawowej wyśmiewali moje nazwisko i wcale nie było to takie miłe
W podstawówce byłam wyśmiewana i przesladowana .
Dzieci były okrutne. 8 lat szkoły podstawowej było dla mnie piekłem
Byłam brzydka i nieśmiała to im przeszkadzało
Dla mnie zbawienne było liceum i studia, gdzie zapomniałam o przeszłości jednakze nie odzyskałam wiary w siebie , nie pozbyłam się kompleksów, których nabawiłam się w szkole podstawowej.
Ja cały czas jestem wyśmiewany.W podstawówce się rozpoczęło byłem bity,wyzywany,szykanowano mnie.Nie które sprawy dalej pozostały.Wszędzie gdzie się pojawię nie akceptują mnie.Boli mnie to cały czas,nie mam wiary w siebie,mam kompleksy na temat swojego wygladu.
(27-05-2011 18:55)Duch napisał(a): Wszędzie gdzie się pojawię nie akceptują mnie.
Asiu ty chyba jesteś wyjątkiem.Lubią i nie odzywają się.Jedyną osobą jaka się odzywa jesteś ty i może znajda się 2 inne osoby
To samo mogę o sobie powiedzieć
To przybij <żółwik>.Poważnie to boli mnie takie zachowanie,czasami mam dosć takiego zachowanie i się poddaję zakopuję się w pościel i płaczę.