Uncle
Work hard, Play hard :)
Liczba postów: 1,815
Reputacja: 66
Wyobrażenie o wyglądzie ludzi z forum...
Bardzo prosta zabawa. Opisujemy jak wyobrazamy sobie osobe powyzej.
Jeśli znamy lub widzielismy juzz ta osobe to opisujemy jak wyobrazallismy sobie ja wczesniej.
Jako iż nie mam kogo opisywac (pierwszy post), to pierwsza ocene napissze osoba ponizej.
Platonow
Przyjaciel Hajlo
Liczba postów: 782
Reputacja: 0
RE: Wyobrażenie o wyglądzie ludzi z forum...
Szczerze mówiąc to wyobrażam sobie nobody jako takiego niskiego blondynka w okularkach. No wiecie taki chudziutki informatyk. xD Nie wiem czemu.
Mój sprzęcik:\r\nCore 2 Duo E8400 3.0Ghz LGA775 BOX @ 4,00 Ghz \r\nDFI LanParty LT X48-T2R\r\nHDD SAMSUNG 750GB HA751LJ 7200\r\nDWIE: Asus HD4850 512MB DDR3 256bit\r\nOCZ DDR2 4096MB PC800 DUAL 2x2048MB CL4 REAPER\r\nCHIEFTEC CFT-750-14C\r\nOb. NZXT LeXa Black - Redline Edition\r\nRadi. THERMALRIGHT (ULTRA-120EX)\r\nWent. XILENCE
Uncle
Wg mnie Platonow to:
Młoda osoba, niezbyt wysoka (ok 170cm), brunet, niebieskie oczy, szczupły, bez okularów z charakterystycznym rosyjskim akcentem
Wilk
>.<
Liczba postów: 793
Reputacja: 0
Nie chce Ciebie poniżać ale zawsze kojarzyłeś mi się z popularnym Ojcem Dzieci Neo (ten koleś występował również w 7 części American Pie).
xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2010 19:33 przez Wilk .)
Uncle
To teraz Ojciec (Big Daady) przemówi:
wilk kojarzy mi się z niewielkim chudym szatynem z bujnymi włosami (loczki i te sprawy )
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2010 23:08 przez Uncle .)
kamilZet
Emeryt
Liczba postów: 949
Reputacja: 1
nobody mi się kojarzy z gościem o średnim wzrościem, szatyn, troszkę przy tuszy I okularki ;D
Kamil kojarzy mi się z typowym nastolatkiem, około 175cm, możliwe lekka nadwaga, ciemne włosy, jeansy + bluza. Uśmiechnięty.
winek
Emeryt
Liczba postów: 785
Reputacja: 47
Niebieską wyobrażam sobie jako chudą 25-latkę w fartuchu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2014 20:22 przez winek .)