zamienniki do drukarki
Używacie zamienników tuszy do drukarki? Jakie najlepsze wg Was? Nie chcę kupować czegoś co potem będzie słaby wydruk dawąło
Używacie zamienników tuszy do drukarki? Jakie najlepsze wg Was? Nie chcę kupować czegoś co potem będzie słaby wydruk dawąło
Nie korzystam. Kupiłam jakiś czas temu Epsona L3110 i dostałam zapas tuszu na 3 lata Nie mam problemów z wydrukiem. Na Epsony jest teraz dodatkowo niezła promocja. Firma zwraca pieniądze (nawet do 500 złotych). Jak dla mnie po prostu rewelacja. Nie dość, że tanie drukowanie to jeszcze pieniążki w kieszeni. Sprawdź.
Ja niestety nie bardzo się na tym znam. Dlatego też nie będę w stanie pomóc.
Niestety i ja się nie znam, a też liczę na waszą pomoc. Od niedawna mam drukarkę Ecosys, ale widzę że już toner jest na wykończeniu. Zastanawiam się czy lepiej kupić oryginalny, czy może zamienniki kyocera ? Sama nie wiem, ale jak tak czytam różne opinie to wydaje się, że zamienniki też są całkiem dobre. Wszystko zależy od ich ceny, ale niektóre z nich potrafią być niezwykle wydajne. Można nimi wydrukować nawet kilku tysięcy stron.
Ja używam activejetów, jestem z nich zadowolona. Wydajne, nie rozmazują się, bardzo dobrze drukują.