zapalenie pęcherza
Czy zapalenie pęcherza można jakoś wyleczyć bez wizyty u lekarza, coś bez recepty może pomóc? Nie mam jak pójść do lekarza a piecze mni niemiłosiernie oszaleć przyjdzie
Czy zapalenie pęcherza można jakoś wyleczyć bez wizyty u lekarza, coś bez recepty może pomóc? Nie mam jak pójść do lekarza a piecze mni niemiłosiernie oszaleć przyjdzie
Możesz w aptece bez recepty kupic urofuraignum max, na pewno szybko ci pomoże, tylko nawet jak poczujesz sie lepiej to nie przerywaj branai, bo trzeba brac te 7 dni pij dużo wody, albo wody z cytryną, rumianku i bedzie na penwo lepiej
kupiłam sobi te tabletki i brałam tak ja kw ulotce przez tydzień, w sumie to już na drugi dzień czułam się dużo lepiej, dobrze że można to kupić bez recepty
W przypadkach ciężkich raczej bez lekarza i antybiotyku sie nie obędzie. Ale jeśli jeszcze nie jest najgorzej to może Wam pomóc furaginum. Przeczytajcie sobie co zawiera dołączona do furaginum ulotka i możecie przyjmować dawkę leku jaka jest w niej określona. To być może wystarczy jeśli zapalenie nie jest jeszcze w ostrej fazie.