Zdrada
Dla niektórych powód do zakończenia związku, a dla innych jednorazowa chwila zapomnienia. A jak jest z Tobą, potrafisz wybaczyć zdradę..?
Dla niektórych powód do zakończenia związku, a dla innych jednorazowa chwila zapomnienia. A jak jest z Tobą, potrafisz wybaczyć zdradę..?
Ja w sumie miałbym chyba duże problemy... Zwłaszcza jeżeli moja dziewczyna by się z kimś "przespała".
A Shrew nie zdradzisz nam swojego zdania?
Jestem na tyle naiwny aby uwierzyć swojej dziewczynie, że się to nie powtórzy i już raz się to wydarzyło ale było to drobne przewinienie bodajże, nocne gadanie oraz złapanie się za dłonie, a oprócz tego nic strasznego ale pomimo, że było to drobne mam nadzieję, że to się już nie powtórzy. Ale jedynym wytłumaczeniem jest zawszę, że coś mi odbiło, a umnie jest całkiem inaczej. Mam nadzieję, że wy będziecie na tyle odważni aby powiedzieć, że to koniec.
Ja nie umiałabym wybaczyć zdrady. Jak ktoś straci moje zaufanie to już nie umiem takiej osobie ponownie zaufać.
Zdrady nie mozna wybaczyć,jeśli raz ktoś zdradzi zrobi to ponownie.Nie wybaczył bym zdrady nigdy,za nic,takiej osobie już się nie ufa.